Ukoliko ste i Vi koristili RECTOVENAL® Acute bili bismo Vam vrlo zahvalni ukoliko iste nam poslali Vaše iskustvo.

Mučim muku sa hemoroidima već 7 godina, od porođaja. Probala sam puno proizvoda, od supozitorija i masti do babskih recepata. Moram priznati da tako brzo olakšanje i prestanak krvarenja posle upotrebe Rektovenala nisam imala ni sa jednim drugim proizvodom. Malo pakovanje imam stalno pored sebe. Sve preporuke.

Marija K.

Marija K.

37 godina - Lajkovac

Ja sam personalni fitnes trener i hemoroidi mi jako komplikuju život pogotovo poslovno. Jednom prilikom nedelju dana nisam mogao da radim, bol je bio nepodnošljiv. Kolega sa posla mi je preporučio proizvod koji je njemu pomogao. Hteo sam da probam i aplikovao sam ga odmah posle treninga snage (sa tegovima) i stvarno radi posao. Odličan!

Igor

Igor

33 godine - Novi Sad

Rektovenal mi je preporučio hirurg kod koga sam išla zbog hemoroida i polipa. Odbila sam operaciju jer imam alergiju na anestetike. Hirurg mi je kao poslednju opciju propisao Rectovenal i venotonik. Mogu vam reći da kombinacijom ova dva proizvoda ja više nemam ni bol ni peckanje ni krvarenje. Simptomi su se povukli u roku od sat vremena i nisu se vraćali. Kao da nemam hemoroide. Apsolutno preporučujem.

Suzana S.

Suzana S.

56 godina - Beograd

Voleli bismo da čujemo i Vaše iskustvo.

Pišite nam

Ime i prezime

Godine - Mesto